• En del av BR Industrier

Om oss

NOS Chemicals AS ble stiftet 1.februar 2005, og viderefører erfaring fra 1994.

Vi er et datterselskap av Norwegian Oilfield Supply AS org.nr. 989439154, som er et oljeservice selskap som leverer produkter og tjenester til olje og gassindustrien i Norge og internasjonalt. Til sammen er vi 24 medarbeidere innen produksjon, salg og administrasjon. Selskapene er en del av BR industrier med over 1200 ansatte.

Vi utvikler og produserer miljøvennlige spesialkjemikalier innen rengjøring til industri, fiskeri & havbruk, næringsmiddel, vannbehandling, handel og offentlig virksomhet. Videre har vi et bredt utvalg i båt- og bilpleiemidler. NOS Chemicals AS har «label» produksjon for flere norske kjeder og leverer således produkter over hele landet. Flere av våre produkter eksporteres til andre land i Skandinavia og Europa.

Videre leverer vi råvarer til konkurranse dyktige priser til oljeindustrien og annen industri.

Forskjellige bransjer har forskjellige behov, vi «skreddersyr» derfor produktene til kunden med fokus på kostnadseffektivitet, ytre miljø og arbeidsmiljø.

Fasiliteter

NOS Chemicals AS har hovedkontor, produksjon og lager i Forus Teknologipark. Her har vi 6 produksjonstanker, totalt 30.000 liter, samt 3 tappeanlegg for små og mellomstor emballasje. I tillegg har vi 7 lagertanker på til sammen 320 000 ltr lagringskapasitet.

BR Industrier

NOS Chemicals AS er et selskap i BR Industrier.

VISJON

Vi skal være et kvalitets og servicefokusert selskap hvor kundetilfredshet og fornøyde medarbeidere er vårt viktigste mål.

VERDIER

Engasjement – Mot – Jordnære – Overraskende